ATENȚIE la informațiile FĂCUTE PUBLICE pe INTERNET! A scris pe FACEBOOK că organizează o SEARĂ CU FETELE la ea acasă. Ce a urmat…

ATENȚIE la informațiile FĂCUTE PUBLICE pe INTERNET! A scris pe FACEBOOK că organizează o SEARĂ CU FETELE la ea acasă. Ce a urmat…

Cu toții știm că nu este deloc recomandat să postăm pe Facebook informații personale, să anunțăm că plecăm de acasă sau că suntem singuri în locuință. O adolescentă de 14 ani a învățat această lecție pe pielea ei, după ce s-a lăudat pe rețeaua de socializare că organizează o petrecere cu fetele.

Shannon Coope a fost foarte încântată de faptul că va petrece o seară cu prietenele ei cele mai bune. Ele plănuiau să-și comande mâncare și să se uite la filme, iar fata și-a anunțat toți prietenii virtuali printr-o postare pe Facebook, de „seara cu fetele”.

Acest gest a avut urmări aproape tragice. O gașcă de 25 de băieți, toți aflați sub influența alcoolului, au spart ușa de la intrare și au dat buzna peste Shannon și prietenele ei.

Erau doar ele în casă, deoarece părinții împreuna cu sora mai mare, se aflau în oraș la o aniversare.

Panicată, Shannon și-a sunat tatăl care s-a întors de urgență acasă. Mark Coope le-a ordonat tinerilor să părăsească locuința, însă aceștia nu s-au conformat și l-au luat la bătaie. Bărbatul a fost lovit cu o sticlă de vodkă în cap și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Spre ghinionul scandalagiilor, Mark este expert în arte marțiale și a reușit până la urmă să îi gonească de pe proprietatea sa.

El a făcut plângere la poliție, iar Shannon a declarat că nu va mai face publice niciodată asemenea informații care pot să atragă hoți sau atacatori.

PAY-Mark-Coope

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.