Atenţie, liberali! PLEACĂ şi Igaş! Ce partid îl primeşte cu braţele deschise

Atenţie, liberali! PLEACĂ şi Igaş! Ce partid îl primeşte cu braţele deschise

Constantin Traian Igaş, fost senator liberal şi ministru de Interne, s-a hotărât să plece. Deşi ambalată sub formă de glumă, decizia lui Constantin Traian Igaş ar putea fi aceea de a părăsi PNL, partid în care a fost marginalizat de gruparea Falcă.

„M-am hotărât, sunt decis să plec și plec!!!!
Mereu sunt întrebat, de multă vreme și de mulți amici, prieteni și „pretini”, când plec, unde plec, şi pe cine mai iau cu mine !?
Va întreb și pe voi ?! Voi nu ați pleca în acest context politic de toată pleazna!!!?
Cred că da !!!!! Și asta voi face și eu !
Da, m-am hotărât să plec spre alte destinații, mai însorite, mai relaxante. Da, plec cu toți cei apropiați, da, plec în vacanța și când ma întorc, mă apuc de treabă !!!!!!”, a scris Constantin Traian Igaş pe Facebook.

Da, fostul ministru se va apuca de treabă. La restaurantul pe care îl deţine, dar, posibil, şi în altă parte. De exemplu, la ALDE, unde este dorit şi unde i s-a propus să activeze, politic, pe viitor. Asta dacă va accepta propunerea, desigur.

De remarcat, că plecarea lui Constantin Traian Igaş din PNL ar fi o lovitură grea pentru organizaţia judeţeană a liberalilor, slăbită oricum după „dezertarea” deputatului Eusebiu Pistru şi luptele interne care nu mai contenesc.

  1. Bună ziua tuturor. Dacă domnul ministru pleacă din PNL , organizația județeană va pierde enorm, deoarece simpatizanții domnului Igaș sunt foarte mulți și bineânțeles că nu vor mai înghiți metodele actuale ale conducerii totalitare.

    Raspunde
    • Daca pleaca d-nul ministru (care apropos, vorbeste depre el la persoana a treia) cine naiba ne mai prezinta traditiile locale si umple cadrele la Realitatea TV ? Cum se pricepe el micutul la framintatul pitei de Pecica. Ar fi o optiune pentru ministerul catlanelor de tuci. Aradul va pierde enorm, da nu prea.

      Raspunde
  2. Ce dreak sa caute alaturi de betolocu de Pistru ? Nea Igase , cred ca poti mai mult , adica cum… vasalul lui Cacalimente- Vermorel si-al vodcarului de Munar !

    Raspunde
  3. Atat poate sa faca in politica ,sa fie sluga lui CALIMACHE ,PISTRU si SCHEAU .

    Raspunde
  4. […] remarcat, că fostul senator a avut o „ieşire” publică în urmă cu câtva timp, în care afirma că s-a săturat şi că […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.