ATENȚIE! Nu trimite NICIODATĂ aceste informații pe e-mail, SMS sau messenger

ATENȚIE! Nu trimite NICIODATĂ aceste informații pe e-mail, SMS sau messenger

Chiar dacă avem impresia că datele noastre personale și conversațiile sunt în siguranță atunci când sunt trimise într-un mesaj privat, nu este chiar așa.

După scandalul privind furtul de informații personale ale milioanelor de utilizatori Facebook, este bine să fim atenți cu ceea ce trimitem pe diverse căi de comunicare din online.

Printre informațiile care nu ar trebui trimise pe messenger, e-mail sau whatsapp sunt CNP-ul, informații de pe pașaport sau de pe permisul de conducere.

Dacă ești nevoit să trimiți documente personale unei firme, este indicat să faci tot posibilul pentru a le duce la sediu personal, și nu să le trimiți pe e-mail.

De asemenea, numărul cardului de credit sau numărul de cont nu trebuie sub nici o formă menționat pe rețelele de socializare, pe mail sau într-un SMS, deoarece dacă cumva cineva va avea acces la ele te poți trezi chiar și cu banii furați.

Nici parolele de la conturile tale de pe rețelele de socializare, e-mail, diverse pagini web nu trebuie trimise nimănui, mai ales pe internet.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.