Atenţie, PERICOL de MOARTE în Piaţa Mică (VIDEO)

Atenţie, PERICOL de MOARTE în Piaţa Mică (VIDEO)

Bătaia de joc continuă la Arad: În Piaţa „Mihai Viteazul” plouă de parcă ar curge de la robinet, la numai câteva luni de la reabilitarea acoperişului.

Reprezentanţii USR Arad atrag atenţia că, la mai puțin de jumătate de an de la modernizarea Pieței Mihai Viteazu, apa pătrunde prin acoperiș peste vânzători și cumpărători. În plus, deoarece se scurge pe lângă corpurile de iluminat, în piață există un risc ridicat de accident prin electrocutare sau incendiu.

„Lucrarea a fost realizată în perioada iunie-iulie a anului trecut, din fondurile proprii ale SC TOP SA (societate deținută majoritar de CLM Arad) și a vizat reabilitarea acoperișului, închiderea cu tavan fals, climatizarea spațiului, cu un cost de aproape 100 de mii de euro. În prezent, apa se scurge prin acoperiș și tavanul fals, pe lângă corpurile de iluminat, riscând un accident grav”, se arată într-un comunicat de presă al USR Arad.

Este evident că lucrarea din Piața Mică a fost făcută de mântuială. Un acoperiș la preț de vilă nu rezistă la topirea zăpezii și îi inundă pe vânzători și clienții lor deopotrivă. Sunt afectați sute de cetățeni, dintre care cei care vând în piață plătesc pentru a sta în aceste condiții. Deoarece există riscul ca această avarie să degenereze într-un accident grav, USR a sesizat instituțiile abilitate să asigure exploatarea în siguranță a spațiu public al pieței. Dorim să vedem măsuri urgente care să remedieze situația, precum și tragerea la răspundere a celor care au executat și recepționat această lucrare. Cerem Primăriei și Consiliului Local în calitate de acționar, precum și TOP SA, în calitate de beneficiar, să solicite de urgență constructorului repararea acoperișului în baza garanției de bună execuție a lucrării. Nu putem fi de acord ca banii unei societăți care aparține orașului să fie cheltuiți iresponsabil, a declarat Mihai Vârtaci, reprezentantul USR Arad.

Cine răspunde pentru lucrările din Piața Mică?

Cine răspunde pentru lucrările din Piața Mică?La mai puțin de jumătate de an de la modernizarea Pieței Mihai Viteazu, apa pătrunde prin acoperiș peste vânzători și cumpărători. Deoarece se scurge pe lângă corpurile de iluminat, în piață există un risc ridicat de accident prin electrocutare sau incendiu.Lucrarea a fost realizată în perioada iunie-iulie a anului trecut, din fondurile proprii ale SC TOP SA (societate deținută majoritar de CLM Arad) și a vizat reabilitarea acoperișului, închiderea cu tavan fals, climatizarea spațiului, cu un cost de aproape 100 de mii de euro. În prezent, apa se scurge prin acoperiș și tavanul fals, pe lângă corpurile de iluminat, riscând un accident grav.Mihai Vartaci, USR Arad: ”Este evident că lucrarea din Piața Mică a fost făcută de mântuială. Un acoperiș la preț de vilă nu rezistă la topirea zăpezii și îi inundă pe vânzători și clienții lor deopotrivă. Sunt afectați sute de cetățeni, dintre care cei care vând în piață plătesc pentru a sta în aceste condiții.Deoarece există riscul ca această avarie să degenereze într-un accident grav, USR a sesizat instituțiile abilitate să asigure exploatarea în siguranță a spațiu public al pieței. Dorim să vedem măsuri urgente care să remedieze situația, precum și tragerea la răspundere a celor care au executat și recepționat această lucrare.Cerem Primăriei și Consiliului Local în calitate de acționar, precum și TOP SA, în calitate de beneficiar, să solicite de urgență constructorului repararea acoperișului în baza garanției de bună execuție a lucrării. Nu putem fi de acord ca banii unei societăți care aparține orașului să fie cheltuiți iresponsabil.”

Publicată de USR Arad pe Joi, 17 ianuarie 2019

  1. Nu mai cumpără nimeni haine de la tarabele aflate în hala cu intrarea dinspre Spitalul Municipal. De ce? Toate put a grăsime arsă și a rânced, de la mâncarea gătită la fast-food-ul de-acolo. Nu înțelegem de ce este lăsat să funcționeze, întrucât afectează grav vânzările celorlalți comercianți. Afară cu el, în aer liber, nu în incintă cu produse vestimentare!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.