ATENȚIE români! ALERTĂ de călătorie în SPANIA

ATENȚIE români! ALERTĂ de călătorie în SPANIA

Românii care și-au planificat concediul în Spania pentru această vară trebuie să știe că în anumite zone nu este indicat să călătorească din cauza incendiilor puternice.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei, că, în Comunitatea Autonomă Andaluzia, provincia Malaga, pe fondul temperaturilor ridicate, în perioada 17 – 20 august 2019, au fost înregistrate mai multe incendii de vegetație, care se întind către zonele locuite. Cetățenii români pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Sevilla: +34 954 233 243, +34 954 230 947, +34 954 624 053, +34 954 624 070, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.

De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență au la dispoziție și telefonul de permanență al oficiului consular al României la Sevilla: + 34648212169. Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://www.meteoalarm.eu/ro_RO/0/0/ES-Spania.html, http://sevilla.mae.ro/contact, http://madrid.mae.ro, www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.