ATENŢIE! Se SCUMPESC biletele şi abonamentele la Ştrandul Neptun. Cum POŢI SĂ TE OPUI intenţiilor municipalităţii

ATENŢIE! Se SCUMPESC biletele şi abonamentele la Ştrandul Neptun. Cum POŢI SĂ TE OPUI intenţiilor municipalităţii

Primăria Municipiului Arad anunţă organizarea unei dezbateri publice pe tema proiectului de hotărâre privind modificarea tarifelor de acces la Ștrandul Neptun și Patinoarul Municipal – o iniţiativă a consilierilor locali Mariana Cismașiu, Teodor Gligor şi Ioan Farcaș. Aceasta va avea loc joi, 4 iunie 2015, de la ora 15, la sala „Regele Ferdinand” a Palatului Administrativ.
Proiectul prevede că intrarea la ștrand va costa 13 lei, față de 10 lei, cât era prețul unui bilet întreg până acum.
Copiii, pensionarii şi alte categorii care beneficiază de tarife reduse vor plăti 7 lei, față de 6 lei, cât plăteau până acum.
Conform proiectului, va creşte şi taxa de intrare în zona comercială, de la 2,5 lei, la 3 lei.
De asemenea, abonamentul de acces va costa 650 de lei, față de 550 lei, cât este acum, iar abonamentul cu preț redus va creşte şi el, de la 200 de lei, la 250 de lei.
Închirierea cabinelor va costa 190 lei/sezon, de la 150 de lei, cât este în prezent.
Ca şi noutate trebuie subliniată apariţia abonamentelor lunare și săptămânale: 200 lei/lună (110 lei – tarif redus) și 70 de lei/săptămână (30 lei – tarif redus).
Tot ca şi element de noutate remarcăm introducerea unui abonament lunar pentru parcarea auto (200 de lei), angajații și patronii de la ştrand urmând să plătească numai 50 de lei.
„Cetăţenii sunt invitaţi să îşi exprime părerea cu privire la acest proiect. Toate recomandările formulate în cadrul dezbaterii vor fi înaintate Consiliului Local al Municipiului Arad”, menţionează reprezentanţii municiaplităţii.
Proiectul de hotărâre poate fi studiat la Serviciul Relaţii cu Publicul – camera 5 (Palatul Cenad – demisol) şi pe site-ul Primăriei Municipiului Arad la adresa www.primariaarad.ro (secțiunea Activități Normative – Proiecte de Hotărâri).
Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0257/281850, interior 278.

  1. dezbaterea e praf in ochii prostilor. niciodata nu se tine cont de nimic

    Raspunde
  2. inainte sa creasca calitatea servicilor de pe strand nu doar pretul biletului

    Raspunde
  3. Este o tampenie ! Ce servicii oferiti ??

    Raspunde
  4. Organizatori de dezbatere de tot rahatul, vai de capul vosru ageamiilor din executivul Primariei stapanite de Falcao , slugoilor!!!!!

    Raspunde
  5. Cât timp falca votat cu vreo 50 la suta din prezenta de aprox. 40 la suta din aradenii cu drept de vot are majoritate între consilieri face ce vrea el în arad.puteti face dezbateri peste dezbateri.

    Raspunde
  6. Si asa e scump iar in bazinul mare se desprinde mozaicul , veceurile lasa de dorit

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.