ATENȚIE ȘOFERI! Cea mai nouă ESCROCHERIE implică o fetiță și te poate BĂGA LA ÎNCHISOARE

ATENȚIE ȘOFERI! Cea mai nouă ESCROCHERIE implică o fetiță și te poate BĂGA LA ÎNCHISOARE

Unii hoți vor recurge la orice pentru a profita de bunăvoința oamenilor. Cea mai nouă metodă este o adevărată capcană pentru cei care se lasă păcăliți.

Un șofer care nu a dorit să își facă public numele a povestit ce i s-a întâmplat pentru a atrage atenția asupra unei noi forme de escrocherie, practicată în special în parcările marilor magazine de la noi.

Acesta tocmai ieșea de la cumpărături când a fost acostat de o fetiță de 12 ani. Aceasta a alergat disperată spre el, plângând. Avea hainele rupte și vânătăi pe brațe și l-a rugat să o ducă acasă cu mașina.

Din fericire, bărbatul a observat că fata se tot uita la un autoturism ciudat cu geamuri fumurii, parcat în apropiere și i-a spus că nu o va duce el acasă, ci îi dă bani de taxi, moment în care copila a fugit la mașina respectivă, unde o aștepta un bărbat masiv.

Când a plecat din parcare acesta a început să îl înjure și să-l amenințe. Atunci a înțeles totul. Dacă o lua pe fată, „tatăl ei” ar fi venit după el și l-ar fi acuzat de pedofilie, cerându-i sume mari de bani în schimbul tăcerii. A fost foarte aproape să ajungă victima unei escrocherii, norocul său fiind spiritul de observație.

Este recomandat șoferilor să fie foarte atenți la astfel de posibile capcane, deoarece unii hoții nu mai au nici o limită, folosindu-se chiar și de copii pentru a fura.

Sursa: Realitatea.net

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.