Atenție șoferi, restricții de circulație în centrul municipiului

Atenție șoferi, restricții de circulație în centrul municipiului

Circulația rutieră va fi restricționată timp de două zile în centrul municipiului.

Primăria Arad anunță restricții de circulație de Ziua Națională. „În vederea organizării în condiții de siguranță a evenimentelor dedicate Zilei Naționale a României, Comisia de Sistematizare a  Circulației a avizat favorabil restricționarea circulației vehiculelor pe traseul Podgoria – Piața Arenei, atât miercuri 29 noiembrie, între orele 11 – 14, cât și vineri, 1 decembrie, în același interval orar”, informează reprezentanții Primăriei Arad.

Defilarea cu tehnica din dotare a detașamentelor: Batalionului 191 Infanterie Colonel „Radu Golescu”, a Inspectoratului de Poliție Județean Arad, a Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al Județului Arad, a Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad și a Penitenciarului Arad va avea loc vineri, 1 decembrie,  de la ora 12, pe Bulevardul Revoluției, pe sensul de mers dinspre Teatru spre Podgoria.

Vineri, 1 decembrie, între orele 11 și 14, se va întrerupe și circulația tramvaielor pe traseul Podgoria – Piața Arenei.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.