ATENȚIE, șoferi! RESTRICȚII de CIRCULAȚIE pe AUTOSTRADA VESTULUI

ATENȚIE, șoferi! RESTRICȚII de CIRCULAȚIE pe AUTOSTRADA VESTULUI

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunță participanţii la trafic că începând de astăzi, 1 iulie, se instituite restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, pentru execuția lucrărilor de reparații și întreținere a părții carosabile.

Traficul este deviat de pe o bandă pe alta, iar nodurile rutiere Topolovățu Mare, respectiv Remetea Mare, vor fi închise succesiv. Lucrările se vor executa doar pe timp de zi, inclusiv în week-end.

Pe sectoarele de drum pe care circulația se va desfășura în ambele sensuri va fi instituită restricție de viteză, la 80 km/h, iar depășirea va fi interzisă. Sensurile de circulație pe calea de rulare deschisă circulației publice vor fi delimitate prin balize direcționale.

În dreptul nodurilor rutiere Topolovățu Mare și Remetea Mare, precum și a benzilor de decelerare și accelerare eferente, unde circulația se va desfășura în ambele sensuri, va fi montat parapete despărțitor. Lucrările efectuate la cele două noduri rutiere nu se vor executa în aceeași perioadă de timp.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.