Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe Bulevardul Revoluției

Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe Bulevardul Revoluției

Circulația rutieră va fi restricționată pe Bulevardul Revoluției, anunță reprezentanții Primăriei Arad.

Miercuri, 30 noiembrie, între orele 14 – 15.30, circulația va fi restricționată pe Bulevardul Revoluției, de la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” până la intersecția cu strada N. Grigorescu, în vederea repetiției generale pentru parada de Ziua Națională a României.

Tot miercuri, dar în intervalul orar 15 – 17, circulația rutieră va fi oprită pe traseul strada Corneliu Coposu – Bulevardul Revoluției – Teatru – retur, pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului ,,Parada portului popular”. Parada va începe la ora 15, iar plecarea va fi din fața Consiliului Județean Arad.

O zi mai târziu, pe 1 decembrie,  între orele 11 – 14.30, accesul pe Bulevardul Revoluției va fi restricționat din nou, pe același tronson cuprins între Teatru și strada N. Grigorescu, pentru desfășurarea în cele mai bune condiții a evenimentelor omagiale organizate cu prilejul Zilei Naționale a României, 1 Decembrie.

Cu aceeași ocazie, Comisia de Sistematizare a Circulației a avizat favorabil solicitării de interzicere a parcării pe principalul bulevard din municipiu, tronsonul delimitat de strada 1 Decembrie 1918 și Biserica Roșie, între orele 11 – 14.30.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.