Atenţie, SPAM!? O celebră reprezentanţă auto din Arad îşi caută clienţi prin SMS! Complice este o reţea de telefonie mobilă (UPDATE)

Atenţie, SPAM!? O celebră reprezentanţă auto din Arad îşi caută clienţi prin SMS! Complice este o reţea de telefonie mobilă (UPDATE)

O reprezentanţă auto din Arad îşi caută clienţi cu ajutorul unor SMS-uri (vezi jos!) distribuite prin intermediul unei reţele de telefonie mobilă.

Este vorba despre Auto Schunn, care comercializează autoturisme Mercedes (dar nu numai), care a transmis SMS-uri în care precizează: „Prinde ofertele de toamnă la autovehicule rulate de la Auto Schunn, acum la cel mai bun preţ. Accesează ofertele noastre pe ….”.

Metoda nu este nouă şi – potrivit unor voci – ar putea fi încadrată la categoria SPAM, deoarece „beneficiarii” SMS-urilor nu şi-ar fi dat acordul pentru a primi astfel de mesaje.

Acest gen de campanii se derulează prin intermediul reţelelor de telefonie mobilă, în acest caz fiind vorba despre Vodafone.

UPDATE/ Reprezentanţii Vodafone România au precizat pentru NewsAr.ro faptul că toţi cei care au primit respectivul SMS au acceptat, odată cu semnarea contractului de abonament, primirea de „comunicări comerciale”. Altfel spus, sms-ul publicitar nu poate fi încadrat la categoria SPAM.

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.