ATENȚIE! Vineri, NU AVEȚI VOIE SĂ VĂ ÎMBOLNĂVIȚI! Nu se vor elibera REȚETE COMPENSATE, iar CONSULTAȚIILE vor fi CONTRA COST!

ATENȚIE! Vineri, NU AVEȚI VOIE SĂ VĂ ÎMBOLNĂVIȚI! Nu se vor elibera REȚETE COMPENSATE, iar CONSULTAȚIILE vor fi CONTRA COST!

Dacă aveți nevoie de o rețetă compensată sau vreți să vă consulte medicul de familie, ar fi bine să vă grăbiți și să mergeți astăzi la cabinet. Altminteri, mâine consultația o să vă coste, iar despre rețete gratuite sau compensate nici nu se pune problema.

Medicii de familie protestează, vineri, față de condițiile din contractul cadru propus de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS). Aceștia au anunțat că, pe parcursul zilei de vineri, nu vor fi eliberate reţete compensate sau gratuite, iar consultaţiile vor fi plătite sau reprogramate.

Medicii spun că sunt nemulţumiţi pentru că sunt obligaţi să semneze retroactiv mai multe acte adiţionale la contractul cadru, cu prevederile cărora nu sunt de acord. De asemenea, ei cer să li se mărească bugetul, informează Digi24.

În cazul în care vor exista urgenţe, pacienţii vor fi fi redirecţionaţi către spitale.

La acţiunea de protest de mâine sunt aşteptaţi să se ralieze circa 11.000 de medici de familie din toată ţara.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.