Au apărut noi dovezi care dezleagă MISTERUL avionului companiei Malaysia Airlines DISPĂRUT în 2014!

Au apărut noi dovezi care dezleagă MISTERUL avionului companiei Malaysia Airlines DISPĂRUT în 2014!

Nu s-a mai ştiut nimic de avionul Boeing 777, zborul MH370, al companiei Malaysia Airlines din data de 8 martie 2014, de când a dispărut la o oră de la decolare. El efectua un zbor pe ruta Kuala Lumpur – Beijing şi avea 239 de persoane la bord.

În insula franceză Reunion, pe o plajă, a fost descoperit un fragment de aripă de avion, cu puţin timp în urmă. Acesta a fost supus mai multor examinări realizate de către nişte experţi internaţionali, iar în urma testelor s-a dovedit că ar aparţine avionului în cauză.

Aceasta este o veste tristă pentru familiile şi prietenii celor dispăruţi, care în cele peste 500 de zile de la tragedie au fost cuprinşi de disperare şi de frica unui astfel de deznodământ macabru. Descoperirea fragmentului de 2 metri lungime, care potrivit experţilor, ar fi o secţiune a aripii avionului care este acţionată la decolare sau aterizare, duce la concluzia că aeronava s-ar fi prăbuşit în sudul Oceanului Indian, astfel victimele neavând nici o şansă de supravieţuire.

Sunt efectuate cercetări în sudul Oceanului Indian în locul unde s-ar fi scufundat avionul, însă momentan, fără succes, iar multe dintre rudele victimelor nu vor să dea crezare autorităţilor, declarând că sunt minciuni şi având încă speranţa că pasagerii sunt în viaţă.

aripă

Sursa: BBC

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.