Au avut parte de CEA MAI TRISTĂ NUNTĂ. Din 300 de invitați NU A VENIT niciunul. Motivul!

Au avut parte de CEA MAI TRISTĂ NUNTĂ. Din 300 de invitați NU A VENIT niciunul. Motivul!

Cea mai fericită zi din viața unui cuplu s-a transformat într-o imagine tristă, iar de vină pentru acest lucru nu sunt nici mirii și nici vreun invitat anume.

Un cuplu de tineri din China a ales un moment nu tocmai potrivit pentru a se căsători. Cei doi au invitat peste 300 de persoane la petrecerea care ar fi trebuit să-i aducă alături de ei pe membrii familiilor lor, pe prietenii cei mai apropiați, dar și pe colegii lor de lucru.

Din păcate, însă, niciun nuntaș nu a ajuns la restaurant și asta pentru că în acele zile, în China, a avut loc un uragan extrem, în urma căruia oamenii au fost sfătuiți să nu-și părăsească locuințele.

Acest lucru l-au făcut și invitații la respectiva nuntă, care, temându-se pentru viețile lor, au ales să nu le fie alături celor doi miri.

Chiar și în aceste condiții, cei doi tineri au decis să se căsătorească, iar până la finalul serii, 10 persoane, apropiați ai lor și-au făcut curaj și au mers la restaurant. Sala, însă, a fost mai mult goală, iar o poză cu această imagine tristă a fost postată pe o rețea de socializare.

miri

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.