Au crezut că e MIZERIE și au aruncat totul la gunoi. Ce au aflat apoi femeile de serviciu de la un muzeu de artă din Italia!

Au crezut că e MIZERIE și au aruncat totul la gunoi. Ce au aflat apoi femeile de serviciu de la un muzeu de artă din Italia!

Sticle, pahare goale, articole de lenjerie aruncate pe jos, un decor care semăna izbitor cu ceea ce rămâne după o petrecere cu multă băutură. Asta au găsit femeile de serviciu de la Museion din Bolzano (Italia), într-una dintre încăperile instituției.

Pentru că erau plătite să facă curățenie, imediat s-au pus pe treabă și au strâns totul, apoi au măturat cu grijă toată încăperea pentru a o lăsa lună.

După ce au aruncat la gunoi ceea ce părea a fi mizerie, femeile de serviciu au aflat cu uimire, că de fapt era vorba despre o instalație de artă contemporană.

decor

Vizitatorul nu trebuie să se încreadă în aparențe, care sunt uneori înșelătoare, susțin reprezentanții instituției pe pagina de Facebook a muzeului. „În cursul acestei dimineți, personalul de serviciu a stricat instalația numită „Unde mergem să dansăm în seara asta?” a artiștilor Goldschmied & Chiari, inaugurată recent. Opera, care înfățișa resturile unei petreceri terminate, va fi refăcută de îndată ce va fi posibil”, au mai precizat surse din cadrul muzeului,

Sursa: fanpage.it

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.