Au DISPĂRUT PONTOANELE de la Ştrandul Neptun. Ce s-a întâmplat cu ele şi unde vor ajunge

Au DISPĂRUT PONTOANELE de la Ştrandul Neptun. Ce s-a întâmplat cu ele şi unde vor ajunge

Pontoanele vechiului pod de la Ştrandul Neptun, care au zăcut ani de zile la piciorul pasarelei, în dreptul restaurantului „Ratio Beach”, au dispărut.

Dispariţia pontoanelor a agitat spiritele la Asociația Insula Mureș, căruia i-a fost promis podul de pontoane în urmă cu câţiva ani, atunci când podul asociaţiei insularilor a fost rupt de apele Mureşului. „Primăria asigură sprijin Asociației Insula a Treia prin punerea la dispoziție a podului de pontoane care a fost dezafectat după darea în folosință a noii pasarele pietonale de acces la Ștrandul Neptun. Acesta va fi mutat în aval de îndată ce condițiile hidrologice vor permite”, se arăta, în 2017, într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Arad.

Între timp lucrurile s-au mai schimbat, astfel încât la Insula Mureş, potrivit informaţiilor noastre, vor ajunge doar câteva pontoane, adică patru sau şase, în funcţie de necesităţi, în vederea reparaţiei actualului pod. Şi, cu condiţia ca insularii să şi le care singuri până la destinaţie.

Celelalte pontoane de la vechiul pod al Ştrandului Neptun vor fi cedate Clubului Sportiv „Voinţa” Arad deşi, potrivit informaţiilor noastre, ar mai fi fost şi alţi doritori.

În prezent, toate pontoanele se află la recondiţionat, potrivit lui Ralu Cotrău, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Arad.

  1. In prezent pontoanele se afla pe strada Digului, in spate la fosta intreprindere”Drumuri si Poduri”, sub firele de inalta tensiune. Pentru cei ce le cauta.

    Raspunde
  2. Daca le cautati, le gasiti pe strada Digului, sub firele de inalta tensiune.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.