I-au făcut CEZARIANĂ, dar NU I-AU GĂSIT NICĂIERI COPILUL. Când și-au dat seama ce se întâmplase AU FOST ȘOCAȚI!

I-au făcut CEZARIANĂ, dar NU I-AU GĂSIT NICĂIERI COPILUL. Când și-au dat seama ce se întâmplase AU FOST ȘOCAȚI!

Întâmplarea prin care a trecut o tânără femeie însărcinată este una cât se poate de bizară. Femeia urma să nască prin cezariană, iar în ziua în care a fost dusă în sala de operații, ardea de nerăbdare să-și țină copilul în brațe.

Amber Hughes, o britanică de 21 de ani din Leicester, aflată la a patra sarcină, era planificată să aducă pe lume un băiețel, prin cezariană.

După ce i-a făcut anestezia, medicul a început operația, însă, la scurt timp, pe fața lui s-a putut citi o disperare de nedescris. În corpul femeii nu se mai afla niciun copil.

După două minute de căutări, medicii şi-au dat seama ce se întâmplase şi s-au îngrozit. Ei au descoperit nou-născutul în cearceafuri, abia după ce micuțul a început să plângă.

Partenerul tinerei, care se afla și el în sala de naşteri, a asistat neputincios la întreaga scenă.

nou nascut

Ulterior, medicii i-au explicat tinerei, fără să îşi ceară scuze, că bebelușul coborâse din abdomen către colul uterin, lucru care a permis o naștere normală.

Amber Hughes

Femeia, care a fost operată după ce născuse natural și-a revenit din starea de șoc și a anunțat că va da în judecată spitalul pentru cele întâmplate.

cezariana

„M-am întrebat dacă nu cumva din pricina anesteziei deliram. Am fost operată inutil. Acum am o cicatrice vizibilă, de care chiar nu era nevoie”, a povestit Amber Hughes.

 

Sursa: dailymail.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.