Au început înscrierile la Miss Sântana 2017. Ce condiții trebuie să îndeplinească concurentele

Au început înscrierile la Miss Sântana 2017. Ce condiții trebuie să îndeplinească concurentele

Agenția Angels Events și Asociația Angels Organization anunță că în această perioadă au loc înscrierile pentru concursul local de frumusețe Miss Sântana 2017.

Concursul va avea loc în data de 1 iulie, fiind organizat cu prilejul Zilelor Orașului Sântana, la Centrul Civic al orașului Sântana (platoul din fața Sălii de Sport).
La concurs, organizat de Primăria Orașului Sântana în colaborare cu Agenția Angels Events și Asociația Angels Organization, poate participa orice domnișoară cu vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani, cu domiciliul în orașul Sântana sau localitatea Caporal-Alexa, cu înălțimea minimă de 1,65 m, necăsătorită.
Înscrierile la Miss Sântana se realizează prin trimiterea unui mail de intenție la adresa de e-mail concursmisssantana@gmail.com, sau prin trimiterea unui mesaj pe pagina oficială de facebook Miss Sântana, care trebuie să conțină cel puțin trei fotografii și datele personale ale concurentei (nume, prenume, data nașterii, înălțime și număr de telefon) până în data de 26 iunie 2017, ora 20.
Înscrierea concurentelor precum și participarea acestora sunt gratuite. Câștigătoarea concursului Miss Santana se va califica automat în finala concursului județean de frumusețe Miss Arad 2017, care va avea loc în data de 21 iulie la Teatrul de Stat Ioan Slavici din Arad.

  1. Angels OrganiZation? Sigur e scris bine?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.