Au început primele tensiuni între UTA și Sebiș! Feieș: „Eu sunt primar și simplu suporter, nu e treaba mea să mă ocup de așa ceva”

Au început primele tensiuni între UTA și Sebiș! Feieș: „Eu sunt primar și simplu suporter, nu e treaba mea să mă ocup de așa ceva”

Partida de sâmbătă de la prânz, cu începere de la ora 15, se anunță a fi una cu implicații majore în lupta pentru promovare. Cele două formații sunt despărțite de patru puncte în clasament, dar arădenii au o dispută în minus. Astfel, miza celor trei puncte este una mare, putând să stabilească direcția finală a ultimelor etape de campionat. Așa cum era de așteptat, o astfel de confruntare are parte și de tensiune înaintea fluierului de start. Sebișenii și-ar fi dorit să vină la Arad într-un număr cât mai mare, dar au fost informați că – așa cum precizează legea – pot să ocupe doar 5% din capacitatea stadionului Motorul și anume aproximativ 40 de locuri. În plus, la disputele de la Arad, intrarea se face contracost, un tichet fiind vândut cu zece lei. Acest lucru nu le-a picat bine oficialilor sebișeni care, la meciul tur, au lăsat intrarea gratuită pentru galeria UTA-ei BD, suporterii venind într-un număr mai mare decât acel 5%.

Dar, un semn de pace a venit din partea lui Gheorghe Feieș, primarul Sebișului, care chiar dacă este contestat de o parte din arădeni că ar fi implicat în anumite jocuri de culise, face un pas înapoi de această dată: „Sunt un simplu suporter, la fel cum mă ocup de cultura orașului, de dezvoltarea sa, de echipa de oină, așa mă ocup și de echipa de fotbal. Național Sebiș are conducere, are antrenori, nu este problema mea ce se întâmplă acolo. Vreau să fiu lăsat deoparte de toate aceste discuții, pentru că nu sunt problema mea. E un simplu meci de fotbal, nu e nevoie de tensiune gratuită între două echipe ale Aradului”, a precizat edilul din Sebiș.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.