Au lăsat copilul cu bona și au plecat la o petrecere. Ce au găsit când s-au întors acasă… ERA DEZASTRU!

Au lăsat copilul cu bona și au plecat la o petrecere. Ce au găsit când s-au întors acasă… ERA DEZASTRU!

Când ești tânăr și ai un copil, trebuie să-ți asumi multe responsabilități. Micuțul are nevoie de tot timpul din lume, iar tu trebuie să ai grijă să nu te neglijezi.

Un cuplu din Oregon (SUA) a generat un adevărat scandal mediatic, după ce a angajat o bonă pentru a avea grijă de fiul Jacob, în vârstă de doar un anișor. Nimic exagerat până aici, însă, bona pe care au contractat-o – și căreia cei doi soți i-au acordat toată încrederea – s-a dovedit a fi o persoană labilă psihic.

După ce Joshua Marbury și Alicia Quinney, părinții copilașului au plecat la petrecere, îngrijitoarea a început să lovească micuțul cu palmele pentru a-l face să tacă.

Țipetele băiețelului au lăsat-o rece pe femeie, care s-a  închis într-o cameră și s-a culcat.

Când părinții s-au întors acasă, l-au găsit pe micuț țipând, în timp ce dădaca dormea pe canapea. Cei doi au reușit să-l liniștească pe copil, care a adormit la scurt timp.

În dimineaţă următoare, cuplul a văzut că băiețelul era plin de vânătăi pe faţă şi pe tot corpul. Au mers de urgență la medic, iar în urma controlului au aflat că Jacob fusese învinețit în bătaie.

Au stat apoi de vorbă cu bona, care a recunoscut că a maltratat copilul. Femeia a scăpat, însă, nepedepsită, întrucât în statul american Oregon legea prevede că victima trebuie să confirme verbal că relele tratamente asupra sa au fost făcute intenţionat, ceea ce este imposibil să facă un copil de un an.

Acum părinții au inițiat o petiție online prin care speră ca dădaca să ajungă să răspundă în fața legii pentru faptele sale.

10615457_G

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.