„Au lăsat ȚIGĂNIE TOTALĂ ”. Locatarii de la blocuri continuă RĂZBOIUL cu firmele de cablu

„Au lăsat ȚIGĂNIE TOTALĂ ”. Locatarii de la blocuri continuă RĂZBOIUL cu firmele de cablu

Cablurile atârnate prin blocuri, abandonate de firmele de furnizare a serviciilor de Internet și TV în momentul schimbării cu unele noi, continuă să le dea bătăi de cap locatarilor.

Nu mai departe de zilele trecute, oamenii trimiși la blocului 99 A de un asemenea furnizor au lăsat cablurile vechi de izbeliște, atârnate prin imobil ca niște liane într-o junglă urbană.

Întrebați dacă nu au de gând să le strângă, reprezentanții furnizorului de servicii s-ar fi spălat pe mâini de responsabilitate, băgând la înaintare fraza „nu ne interesează, noi am venit doar să schimbăm cablurile”, după cum ne-a relatat Radu Lala, președintele blocului 99 A de pe strada Sabin Drăgoi.

„Au tăiat cablurile și le-au lăsat atârnate! Este o țigănie totală să lași cablurile așa. Cum intri în bloc, asta vezi. Pe de altă parte, stâlpul (n.r. – de afară) este deja înclinat, având 5 roluri de cabluri pe el”, a declarat Radu Lala pentru NewsAr.ro.

Aceasta este doar un caz de dezinteres arătat de furnizorii de servicii de Internet și TV, situații de acest gen fiind sesizate constant în municipiul Arad.

Reamintim că Uniunea Locală a Asociațiilor Locative (ULAL) Arad susține asociațiile de proprietari în demersul acestora de a determina firmele furnizoare de servicii TV și Internet prin cablu să adune din blocuri echipamentele pe care nu le mai utilizează.

  1. […] post „Au lăsat ȚIGĂNIE TOTALĂ ”. Continuă RĂZBOIUL firelor lăsate de izbeliște de către firm… appeared first on […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.