AUR Arad: Avem dovada că domnul Falcă este cel care împiedică construcția Spitalului Matern

AUR Arad: Avem dovada că domnul Falcă este cel care împiedică construcția Spitalului Matern

Reprezentanții AUR Arad au declarat, într-o conferință de presă, că europarlamentarul Gheorghe Falcă este cel care împiedică construcția Spitalului Matern din Arad.

Avem dovada că domnul Falcă este cel care împiedică construcția Spitalului Matern Arad, sau mai bine zis, reconstrucția. Regăsim în declarațiile lui Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad (sperăm că pentru puține luni) și Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății, că a fost tăiată finanțarea pentru construcția de diverse secții destinate arădenilor, în valoare de 95.000.000 de euro. Mulțumim, domnule Falcă. Noi nu ne vom opri: vom continua demersurile cu speranța să se rezolve în favoarea oamenilor din Arad!, transmite Dan Artimon, președintele AUR Arad.

Acesta a vorbit, într-o conferință de presă și despre participarea sa la mitingul de zilele trecute de la Autoritatea Electorală Permanentă: AUR a protestat la Autoritatea Electorală Permanentă, unde președintele Toni Grebla a recunoscut că modificarea legislației este în afara oricărei legi, iar nu există niciun fel de motiv prin care alegerile să fie conforme dorințelor PSD+PNL. Oricum, stabiliți data când vreți să luați bătaie la alegeri de la AUR!.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.