Autoritățile CONFIRMĂ: Drumul Sântana-Pâncota, PERICOL MORTAL pentru șoferi!

Autoritățile CONFIRMĂ: Drumul Sântana-Pâncota, PERICOL MORTAL pentru șoferi!

Drumul care leagă Sântana de Pâncota este ciuruit de gropi, o bună bucată din el fiind aproape impracticabilă.

Deși a fost predată în urmă cu 4 ani, după o investiţie din fonduri proprii ale Consiliului Judeţean, porţiunea dintre Sântana şi Caporal Alexa este crater lângă crater. Lucrarea a fost câştigată de un consorţiu de două firme, iar între timp una dintre ele a falimentat.

Pentru că în locul covorului asfaltic constructorii au decis doar plombarea drumului, Consiliul Judeţean nu a făcut recepţia lucrării şi a reţinut garanţia de bună execuţie, în valoare de 58.000 de lei. De mai bine de 4 ani, tronsonul respectiv este abandonat, distrugându-se pe zi ce trece tot mai mult.

Nici drumul Caporal Alexa-Pâncota nu arată bine deloc. Porțiunea de drum a fost „reabilitată” după o pauză de mai bine de 25 de ani, însă, încă le dă mari bătăi de cap șoferilor.

Lucurile sunt clare și în ochii oficialilor județeni, care vor să rezolve problema și insistă pe ideea înființării instituției Poliției Lucrărilor.

Nu se poate tolera o asemenea situaţie. Respectiva porţiune de drum reprezintă un pericol permanent pentru conducătorii auto, un pericol mortal! Trebuie luate măsuri imediat, mergând până la acţionarea în instanţă! Am promis că schimbăm ritmul la Consiliul Judeţean şi mă voi ţine de cuvânt”, a precizat Iustin Cionca.

În ceea ce priveşte şoseaua Arad-Felnac, preşedintele CJ Arad Iustin Cionca a primit asigurări din partea firmei constructoare că lucrările vor fi finalizate în totalitate, inclusiv marcajele aferente, până la finele lunii august.

 

 

  1. De ce nu a fost acționată în instanță firma (firmele) respectivă până acum? Cine răspunde de pagubele materiale produse cetățenilor care circulă pe aceste tronsoane de drum? Ce face Consiliul Județean cu toți șefii și inspectorii săi?Ce fac organele de control ale statului? Înființăm încă o poliție să înmulțim numărul încasatorilor de șpăgi? Halal țară,halal conducători!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.