Autoritățile montează la Insula Mureș fostul pod de pontoane de la ștrand

Autoritățile montează la Insula Mureș fostul pod de pontoane de la ștrand

Primăria Municipiului Arad a reacționat ca urmare a situației de la Insula Mureș, unde podul de pontoane nu mai prezintă siguranță pentru localnicii care traversează Mureșul.

„Primăria asigură sprijin Asociației Insula a Treia prin punerea la dispoziție a podului de pontoane care a fost dezafectat după darea în folosință a noii pasarele pietonale de acces la Ștrandul Neptun. Acesta va fi mutat în aval de îndată ce condițiile hidrologice vor permite”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Arad.

„În zilele de 7 și 8 februarie, reprezentanții Biroului Protecţie Civilă, Voluntariat pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Municipiului Arad au verificat situația podului de pontoane proprietate a Asociației de la Insula a Treia a Mureșului și au făcut recomandările necesare pentru punerea în siguranță. La fața locului s-a constatat că în data de 7 februarie proprietarii au intervenit pentru reparații la un ponton avariat și stabilizarea podului, asumându-și responsabilitatea pentru utilizarea obiectivului”, se mai arată în comunicat.

 

  1. Interesant comunicat.
    Primaria spune ca acesta va fi mutat în aval de îndată ce condițiile hidrologice vor permite” si ca :
    Proprietarii au intervenit pentru reparații la un ponton avariat și stabilizarea podului, asumându-și responsabilitatea pentru utilizarea obiectivului”
    Deci, daca se intampla ceva, indiferent de gravitate, vinovati sunt proprietarii, oamenii simpli. Primaria se spala pe maini. Sa asteptam cumva vara sa poata face si autoritatile ceva, sau sa asteptam sa moara oameni, ca apoi sa dam din colt in colt. Vai si amar de asa autoritati aradene.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.