Autorităţile rezolvă problema mizeriei de pe drumurile judeţene: Cine le reabilitează va face şi curat!

Autorităţile rezolvă problema mizeriei de pe drumurile judeţene: Cine le reabilitează va face şi curat!

Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, a anunţat într-o conferinţă de presă la care a participat şi Dana Dănoiu, directorul Agenției pentru Protecţia Mediului Arad, că în contractele de întreținere a drumurilor judeţene încheiate pe viitor va fi stipulată și adunarea deșeurilor de pe marginea arterelor rutiere.

„Dorim ca pe lângă reabilitarea drumurilor să avem și artere județene curate. Nu este ușor, pentru că rețeaua are 1200 de kilometri, dar cred că vom reuși să gestionăm situația din moment ce în caietele de sarcini şi în contracte vom introduce obligativitatea de a face curat”, a declarat Sergiu Bîlcea.

„Felicit luarea de atitudine a Consiliului Județean, pentru că așa murdar nu a mai fost județul de multă vreme. Şi nici municipiul” – a fost concluzia Danei Dănoiu, directorul Agenției de Mediu, expusă în cadrul conferinței de presă.

Potrivit vicepreședintelui Sergiu Bîlcea, dincolo de prevederile contractuale, demersul este şi unul civic, o responsabilizare a tuturor, instituții și cetățeni.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.