UPDATE/ Autotren răsturnat pe DN79. Șoferul este în stare gravă (FOTO)

UPDATE/ Autotren răsturnat pe DN79. Șoferul este în stare gravă (FOTO)

Un accident rutier grav a avut loc vineri, în jurul prânzului, pe Drumul Național 79, în localitatea Șimand.

În cabina camionului care era răsturnat în afara părții carosabile se aflau două persoane, șoferul și o femeie. Potrivit primelor informații, șoferul a fost rănit grav.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad informează că la locul accidentului s-au deplasat un echipaj de descarcerare și două autospeciale SMURD, unul de la Chișineu-Criș și un altul de la Arad, de Terapie Intensivă Mobilă. Cel două victime au fost preluate de echipajele medicale și transportate la Unitatea de Primire Urgențe Arad.

În acest moment traficul se desfășoară alternativ, pe un singur sens.

UPDATE/ „În data de 10 decembrie, în jurul orei 12, un bărbat de 48 de ani, din județul Tulcea, a condus o autoutilitară pe DN 79, în localitatea Șimand, spre Oradea. La km 29+100m, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile, după ce a intrat în coliziune cu un stâlp de curent și un indicator rutier. În urma impactului a fost rănită ușor o femeie de 48 de ani, pasageră în autoutilitară. Conducătorul auto utilitare a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal și se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.