Autoturism de lux, furat din Italia, depistat de polițiștii de frontieră arădeni

Autoturism de lux, furat din Italia, depistat de polițiștii de frontieră arădeni

Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac au depistat un autoturism Land Rover în valoare de aproximativ 50.000 de euro, furat din Italia, pe care un cetăţean român intenţiona să-l transporte în Franţa.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român Micea Petru T., în vârstă de 30 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Braşov, conducând un ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă înmatriculat în România. Pe semiremorcă, acesta transporta un autoturism Range Rover, pentru care a prezentat un certificat de transport marfă, arată într-un comunicat de presă al I.J.P.F. Arad.

În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că autoturismul figurează ca „bun căutat pentru confiscare”, alertă introdusă de autorităţile italiene.

Bărbatul a declarat că el este şofer la firma de transport, şi a primit autoturismul cu documentele şi o cheie de la un cetăţean român din Bucureşti, pentru a-l transporta în Franţa, neavând cunoştinţă despre faptul că acesta este furat.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 50.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.