Mai multe articole din rubrica "" ↑

Autoturism furat din Belgia, depistat la Nădlac

Autoturism furat din Belgia, depistat la Nădlac

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit un autoturism marca Dacia Sandero, în valoare de 10.000 de euro, căutat de autorităţile din Belgia.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II –Csanadpalota, s-a prezentat, luni, în jurul orei 18, în vederea efectuării formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român Marius C., în vârstă de 31 de ani, conducând un autoturism marca Dacia Sandero, înmatriculat în Belgia, an de fabricație 2015.

În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Belgia în în urmă cu câteva zile.

Faţă  de  cele constatate, şoferul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autovehiculul este căutat de autorităţile din Belgia şi că l-a împrumutat de la un prieten.

În cauză poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar mijlocul de transport, în valoare de 10.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor.

               

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.