Avantaje fiscale pentru tichete cadou

Avantaje fiscale pentru tichete cadou

Up Romania propune solutii avantajoase pentru companii, in vederea motivarii salariatilor si a cresterii performantelor unui business.

Tichetele cadou Cadhoc emise de Up Romania ofera companiilor facilitati fiscale, avantaje logistice importante, un control mai bun al bugetelor, livrare rapida a cadourilor si garanteaza ca fiecare beneficiar va fi multumit de cadoul primit.

Oferite din bugetul de cheltuieli sociale, tichetele cadou sunt deductibile fiscal si scutite de contributiile patronale si sociale, potrivit codului fiscal in vigoare. Comparativ cu o prima in cash, o companie castiga pana la 40% din bugetul alocat pentru cadouri daca ofera de sarbatori tichete cadou.

In aceasta perioada, Up Romania doreste sa ofere angajatorilor mai mult decat avantajele produsului sau si organizeaza “Tombola dorintelor implinite”, in care intra automat toate comenzile de tichete Cadhoc onorate pana in 18 decembrie 2015. Fericitul castigator va putea pleca la munte intr-un concediu binemeritat, de 4 stele, pentru 2 persoane. Vacanta este oferita in parteneriat cu TUI TravelCenter.

E simplu sa implinesti dorintele fiecaruia, iar Cadhoc iti implineste dorintele tale! www.upromania.ro

Cadhoc3

Despre Up Romania 

Up Romania  este emitent de tichete de masa, tichete cadou, tichete sociale, vouchere de vacanta, tichete de cresa, prezent pe piata locala de peste 13 ani. Cu un portofoliu national de peste 20.000 de clienti, peste 55.000 de parteneri unde se pot folosi tichetele, filiala grupului international Up ofera avantaje pentru peste 700.000 de beneficiari.

Cadhoc2

Despre TUI TravelCenter

TUI TravelCenter este reprezentantul exclusiv in Romania al celui mai mare tour operator din lume, TUI Travel PLC, compania fiind dedicata sa aduca maxima satisfactie clientilor sai. Gratie parteneriatului cu tour operatorul german care deserveste anual peste 30 de milioane de clienti din intreaga lume si turistii romani care apeleaza la serviciile TUI TravelCenter beneficiaza de vacante sigure si de calitate, la pretul corect. www.tui-travelcenter.ro/vacanta

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.