Avantaje în utilizarea unor uși glisante de sticlă pentru living

Avantaje în utilizarea unor uși glisante de sticlă pentru living

Utilizarea sticlei în amenajările interioare a devenit principala modalitate de modernizare a locuinței, principalul mijloc prin care încăperile pot deveni mai aerisite și mai luminoase. Nu este, deci, de mirare faptul că, cel mai adesea, deosebitele uși glisante de sticlă pentru living sunt amplasate în camera principală a oricărei case: sufrageria.

Livingul (sufrageria), va lăsa în continuare impresia de spațiu deschis și aerisit datorită faptului că aceste sisteme cu uși de sticlă glisante au profiluri de îmbinare aproape invizibile, șinele de glisare putând fi montate chiar și pe tavan. Astfel, oaspeții primiți în living se vor simți relaxați, degajați, având în permanență impresia unui spațiu aerisit și luminos.

Camera de zi nu este singura care poate fi „închisă” însă cu sistemul de uși culisante de sticlă, ci și dormitorul, balconul, bucătăria sau, de ce nu, baia. În cazul încăperilor în care este necesară intimitatea, se poate facil opta pentru modele de uși de sticlă opace sau chiar printate, pentru un aspect personalizat.

Avantaje în utilizarea sistemelor de închideri cu uși de sticlă glisante

Contribuind la înfrumusețarea aspectului interior al casei, ușile de sticlă sunt promovate de mult timp de către companiile de design interior ca fiind printre cele mai adaptabile sisteme de închideri interioare. Avantajele folosirii acestora sunt multiple, tocmai de aceea am întocmit o listă scurtă de beneficii aduse proprietarilor:

  • se integrează cu succes în orice tip de design interior. Sticla, material de lux, este utilizată pentru confecționarea multor elemente de decor interior pentru simplul fapt că este extrem de versatilă. Ca atare, nu poate tulbura cu nimic aspectul uniform și omogen al stilului în care locuința dumneavoastră este decorată;
  • ușile de sticlă glisante oferă oricărei încăperi senzația de spațiu generos și intens luminat, fiind ideale pentru locuințele din anumite zone geografice care nu dispun de lumina naturală pentru prea mult timp;
  • se pot monta ca sisteme de închidere pentru orice cameră, chiar și pentru baie, căci pe piață există și modele de uși cu sticlă mată sau opacă, astfel încât intimitatea dumneavoastră să fie protejată;
  • rezistența la umezeală reprezintă un alt mare avantaj, mai ales atunci când ușile de sticlă glisante sunt montate în zone cu umiditate crescută (baie, bucătărie, terasă, balcon etc.);
  • sunt printre cele mai eficiente și deosebite metode pentru schimbarea aspectului interior al locuinței, căci eleganța și rafinamentul acestora sunt greu de egalat de către orice alt sistem de închideri interioare.

Rom Decor – sisteme complexe de uși din sticlă glisante, pentru locuințe moderne

Dintre numeroasele firme românești producătoare de uși culisante de sticlă, trebuie să aducem în discuție Rom Decor, companie care oferă soluții complexe de închideri de interior și de exterior încă din anul 2003.

Punând în centrul atenției activității sale nevoile clientului, firma are în vedere producerea unor uși de sticlă rezistente, cu un design deosebit, menite să le asigure beneficiarilor atât siguranță în folosire, cât și o estetică de invidiat.

Ca soluții ideale de optimizare a spațiului, sistemele de glisare cu uși de sticlă sunt ușor de montant în orice încăpere, nu necesită un proces complicat de întreținere, prezintă rezistență mare la umezeală, iar anumite modele regăsite în portofoliul Rom Decor sunt dotate cu sistem de dublă amortizare (Soft Close), atât la închidere, cât și la deschidere. Astfel, pe lângă beneficiile menționate anterior, ușile glisante de sticlă asigură o silențiozitate maximă, pentru un confort sporit în propria locuință.

Indiferent de modelul de ușă glisantă de sticlă ales, proprietarii se vor bucura de un aspect deosebit al locuinței, de un spațiu vizibil mai luminos, mai aerisit și mai generos, toate acestea la un preț foarte avantajos. În ceea ce privește costul, investiția într-un asemenea sistem de închideri interioare poate varia în funcție de configurația fiecărei încăperi în parte, dar și de dimensiunea produsului. Însă, indiferent de prețul final, acesta trebuie privit ca o investiție pe termen lung.

Așadar, indiferent că sunteți în faza de construcție a casei, în cea de decorare sau de redecorare, alegeți ușile glisante de sticlă la un preț excelent din cadrul portofoliului Rom Decor și bucurați-vă de un design deosebit al locuinței.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.