Avantajele şi dezavantajele GENELOR FALSE. Tot ce TREBUIE SĂ ȘTII despre extensiile de gene fir cu fir (GALERIE FOTO+VIDEO)

Avantajele şi dezavantajele GENELOR FALSE. Tot ce TREBUIE SĂ ȘTII despre extensiile de gene fir cu fir (GALERIE FOTO+VIDEO)

Popularitatea extensiilor de gene a crescut în ultimii ani, iar motivele pentru care femeile le aleg sunt pe cât de multe, pe atât de practice.

Unele își doresc să fie perfect îngrijite la orice oră, fără să petreacă ore în șir în fața oglinzii. Altele își doresc un «dramatic look» pe care nu reușesc să îl obțină cu produse de machiaj. Multe femei optează pentru extensiile de gene pentru că practică sport sau merg în vacanță, la mare, unde rimelul le-ar putea crea neplăceri”, ne-a explicat stilistul de extensii de gene, Larisa Bondor.

Gene false tip bandă, gene false smocuri sau extensii de gene fir cu fir?

Genele false tip bandă le recomand pentru ocazii deosebite, acestea având avantajul aplicării într-un timp foarte scurt. Genele false smocuri nu le-aș prea recomanda deloc. Este adevărat că aplicarea lor durează mult mai puțin, dar efectele aplicării lor, în timp, sunt devastatoare. Fiind aplicate prin lipirea lor direct pe piele, acestea nu cresc odată cu firele de păr ale clientei. În timp, vor avea surpriza de a rămâne fără gene. În ceea ce privește extensiile de gene fir cu fir, este foarte important să fie aplicate corect, dar, în egală măsură, contează calitatea genelor și alegerea mărimii potrivite, în funcție de dorințele clientelor, dar, mai ales, de dimensiunea și forma ochilor acestora”, a adăugat Larisa Bondor.

Avantajele extensiilor de gene fir cu fir:

  • au un efect natural;
  • rezultatul final este unul personalizat, cu un aspect foarte apropiat de trăsăturile feței;
  • extensiile au un efect de alungire și volum a genelor, conturând forma ochilor, pentru un look seducător, corectând și poziția vizuală a ochilor;
  • cu o îngrijire corespunzătoare, pot fi purtate câteva săptămâni.

Reguli de îngrijire a extensiilor de gene

  • Cu 24 de ore înainte de aplicarea extensiilor, nu trebuie să aplicați mascara pe ochi;
  • Nu vă fardați în ziua aplicării genelor;
  • Evitați sauna, solarul și contactul cu apa în jurul ochilor în primele 48 de ore;
  • Evitați produsele pe bază de ulei (demachiante, ulei, cremă), acestea scad rezistența extensiilor de gene;
  • Demachierea zilnică este foarte importantă, iar aceasta trebuie făcută folosind produse pe bază de apă (loțiune micelară, demachiant pentru ochi și buze). Lipsa demachierii poate duce la acumularea reziduurilor de praf și machiaj care, în timp, duc la sensibilitatea ochilor și la diferite alergii;
  • Se recomandă spălarea genelor cu apă (în afara primelor 48 de ore), cu mișcări ușoare în direcția creșterii. Puteți folosi dușul cu presiune mică (însă nu cu apă fierbinte), împreună cu o spumă de curățare a tenului. Aceasta elimină toate reziduurile de machiaj care se pot acumula la rădăcina genelor naturale;
  • Nu frecați ochii;
  • Nu trageți de gene;
  • Periați, o dată pe zi, genele cu o periuță specială.

Contraindicații

Aplicarea extensiilor de gene este interzisă persoanelor cu diferite boli infecțioase (conjunctivita, blefarita, epiphora), sindromul ochilor uscați sau operații la nivelul ochilor.

Mituri despre extensiile de gene:

Click mai jos pentru a vizualiza un video cu modul de umplere a extensiilor de gene:

Pentru mai multe informații: Larisa Bondor

 

 

 

  1. BUNA ZIUA!
    VREAU SA-MI PUN GENE FALSE SI NU STIU UNDE O POT GASI PE D-NA LARISA BONDOR PENTRU O PROGRAMARE?
    MULTUMESC FRUMOS!

    Raspunde
  2. […] naturala a femeii trebuie pastrata pe cat posibil intr-o proportie foarte mare. Genele false si utilizarea unui rimel cu un efect spectaculos de alungire, pot fi metode de imbunatatire a […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.