AVERTISMENT din Rusia: Obiectivele militare din România vor fi NEUTRALIZATE cu diferite tipuri de arme

AVERTISMENT din Rusia: Obiectivele militare din România vor fi NEUTRALIZATE cu diferite tipuri de arme

Vladimir Evseev, director al Centrului pentru Studii Politico-Militare din Moscova, a declarat pentru TVR că România ar trebui să fie atentă la capacităţile pe care Rusia le dezvoltă în Crimeea.

„Pe teritoriul Crimeei în prezent se formează o grupare de forţe armate terestre bine pregătită şi de sine stătătoare. Vor fi prezente acolo diferite dispozitive, capabile să neutralizeze toate ameninţările posibile”, a arătat expertul.

Evseev spune că daca Romania se va lăsa atrasă în confruntarea dintre Rusia şi NATO, atunci ţara noastră va deveni ţintă a Rusiei. „Din păcate, dacă România se va lasa antrenată într-o asfel de confruntare, atunci este imposibil ca o serie de obiective militare din România să nu fie trecute pe lista acelor ţinte care vor fi neutralizate cu diferite tipuri de arme”, afirmă Evseev.

Rusia a identificat deja care ar fi posibilele ţinte din România şi, bineînţeles, cele mai importante sunt centrele de control şi comandă NATO.

„După evaluările militare făcute de Rusia, din acele baze militare ce urmează să fie amenajate în România pot fi lansate nu numai dispozitive antirachetă. Rusia este foarte îngrijorată că de acolo pot fi lansate şi rachete de croazieră sau alte dipozitive de genul ăsta”, a mai afirmat Vladimir Evseev.

Mai mult, vor fi vizate şi alte instalaţii militare, dar şi flota militară. „Rusia va fi obligată să reacţioneze nu numai la apariţia centrelor de comandă, dar şi la depozitele de armament sau altă infrastructură militară. Ştim că în România se poate crea şi potential ofensiv, de aceea vom căuta şi mijloace de a anihila flota militară româneasca. Cred că va creşte confruntarea dintre ţările noastre şi, din păcate, avem motive să credem asta”, a avertizat Evseev.

Două centre de comandă şi control ale NATO vor fi înfiinţate în România, acestea urmând să devina operaţionale în 2016. În cadrul acestora vor activa militari români şi din alte state membre.

Sursa: Ziare.com

  1. Atentie!!! Atentie la Rusia!!! Sunt niste perversi!
    Sunt in stare sa ne trimita pensionari moldoveni beti, cu butelii!!! Plus ca vor face promotii la tigai si bormasini in statiile Gazprom!!!

    Raspunde
  2. Pentru ce facem noi toate lucrurile astea ? Nici macar nu avem dreptul sa calatorim in America .(decat cu viza )

    Raspunde
    • Bine zis de ce ne bagam noi

      Raspunde
      • Pentru ca esti membru NATO. De aia. Nu imi face placere sa ne razboim cu asa putere cum e Rusia..dar macar acum sa fim consecventi si sa stam alaturi de unu..nu sa fim curve cu 2 fete cum am mai fost in decursul altui razboi… Oricum suntem convinsi ca in maxim 6 ore Romania dispare de pe fata pamantului daca trage rusu o besina.. Asa ca…rugati-va sa nu manance fasole..noroc fratilor

        Raspunde
  3. mai oameni buni , ucraina face parte din nato , ca sa faci parte din nato trebuie sa te dezarmezi ,ceea ce a si facut ucraina bazandu-se pe nato ca o va apara , nato suntem si noi!!!

    Raspunde
  4. Haha dece luam noi parte la asta ? pentru ca conducatorii nostrii au vandut tara la americani , si acuma noi suntem tinte , asa a facut america cu toate tarile ! totul este o minciuna si ar trebui sa ii multumiti celor care ne conduc ! dezbina si cucereste ! asta e motoul lor… au dezbinat romanii , acum vor sa ne cucereasca !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.