AVERTISMENT: Nu vă deplasați pe traseul turistic Șiria – Valea Almașului – Căsoaia

AVERTISMENT: Nu vă deplasați pe traseul turistic Șiria – Valea Almașului – Căsoaia

Autoritățile județene anunță continuarea lucrărilor de modernizare a drumului DC87 Șiria – Feredeu și-i sfătuiesc pe turiști să evite zona.

„Având în vedere faptul că au fost începute lucrările de modernizare la Drumul Comunal 87 Șiria – Feredeu, drum care se suprapune parțial cu traseul turistic Șiria – Cetatea Șiria – Șaua Cazan (marcaj cruce albastră) și traseul turistic Șiria – Valea Almașului – Căsoaia (marcaj punct albastru), recomandăm turiștilor să nu planifice drumeții în sectorul aflat în lucru”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Arad.

Potrivit informării date publicității, Drumul Comunal 87 Șiria – Feredeu, pe sectorul aflat în lucru, se suprapune în proporție de aproximativ 50% cu traseul turistic Șiria – Șaua Cazan. Drumul, cu o lungime de circa 4 km, ocolește traseul turistic pe un sector cu o lungime de circa 1.4 km (sector care cuprinde și o porțiune din traseul Șiria – Căsoaia marcaj punct albastru) cât și pe mai multe tronsoane mai scurte, cu lungimi de cca. 100 – 350 m. În general drumul urmează traseul turistic sau merge în paralel cu acesta.

Termenul de finalizare a lucrărilor este data de 18.12.2020.

„Reamintim turiștilor că, în cazul în care întâmpină dificultăți sau doresc să obțină înformații privind starea traseelor, pot apela Dispeceratul Național Salvamont la numărul 0725.826.668 sau în caz de urgență la numărul unic de urgență 112 pentru a solicita ajutor”, se mai arată în comunicatul CJA.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.