AVERTISMENT/ Pământul va fi LOVIT de o FURTUNĂ DE PROPORŢII CATASTROFALE! Află CÂND

AVERTISMENT/ Pământul va fi LOVIT de o FURTUNĂ DE PROPORŢII CATASTROFALE! Află CÂND

Lumea ar putea să se îndrepte spre o furtună El Nino de proporţii istorice, dacă nu chiar cea mai puternică înregistrate vreodată, anunţă oficialii americani, citaţi de Business Insider.

Un astfel de eveniment extrem ar avea efecte pe întreg mapamondul.

Fenomenul El Nino se produce atunci când apa de la suprafață, din zona sudică, tropicală a Oceanului Pacific, se încălzește și se deplasează dinspre partea estică a oceanului spre cea vestică, modificând regimul precipitațiilor pe întreg globul și aducând cu sine, deopotrivă, secete, furtuni și inundații în diferite zone ale planetei.

Cu cât temperatura apei este mai mare, cu atât fenomenul este mai agresiv.

Anul acesta, specialiştii au calculat că aceasta este cu două grade mai mare decât media normală. De altfel, tendinţa aceasta a mai fost înregistrată de trei ori în ultimii 65 de ani şi de fiecare dată a fost vorba de furtuni extrem de violente.

„Există clar potenţial să fie un soi de Godzilla al El Nino anul acesta”, a explicat unul dintre climatologii americani, conform sursei citate.

Sursa: Antena3
Foto: thevane.gawker.com

  1. Când va fi aceasta furtuna ca nu scrie nimeni sa știm și noi

    Raspunde
  2. Cica afla cand Apasa aici. Si cand apesi vezi seminte de floarea soarelui

    Raspunde
  3. Pamantul isi traieste ultimile clipe ! Venirea D lui ISUS HRISTOS este iminenta , asa ca la Biblie daca vrem sa ne salvam VIATA !

    Raspunde
  4. Mancati cacat si alarmati lumea mai bine o su.. ti un pik pana v a veni el ninio sa vo dea la babaciok

    Raspunde
  5. De sute de ani se prevesteste sfarsitul lumii cataclisme mari au existat de-alungul secolelor Pamantul va exista inca sute de ani nimeni nu poate stidaca va fi un sf al lumii noi ori cum nu vom apuca sa vedem acest lucru

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.