AVERTISMENT SUMBRU: Iarna cu cele mai scăzute temperaturi din ultimii 120.000 de ani

AVERTISMENT SUMBRU: Iarna cu cele mai scăzute temperaturi din ultimii 120.000 de ani

Avertisment îngrijorător al cercetătorilor în privinţa schimbărilor climatice: Este foarte posibil să se înregistreze cele mai scăzute valori din ultimii 120.000 de ani. Informaţia a fost făcută publică de Daily Star, care citează mai mulţi cercetători.

Avertismentul vine la scurt timp după ce meteorologi de talie europeană au anunţat că ne aşteaptă o iarnă polară, cea mai friguroasă din ultimii 100 de ani.

Conform cercetătorilor, circulația curentului golfului care aduce vremea caldă în Nordul Atlanticului a încetinit începând din 2004, lucru care ar putea să aibă consecințe nefaste pentru clima din America de Nord și vestul Europei. Alt studiu privind schimbările climatice arată că modificările din curentul golfului pot duce la o răcire drastică în nordul oceanului Atlantic.

Citeşte şi:
AVERTISMENT: VREME POLARĂ! Va fi cea mai friguroasă iarnă din ultimii 100 de ani. Nu vom vedea soarele!

  1. am zbircito fratilor.astia nu dau caldura deajuns si apa calda acum cind afara sint 10grade,d’apoi cindafara va fi -30 de grade!

    Raspunde
  2. DACA BANI FOLOSITI SI CHELTUITI PENTRU INARMARI PE AVIOANE DE LUPTA PE ELICOPTERE SI PE ALTE ECHIPAMENTE SI ARME PLUS CEI CARE SE CHELTUIE CU INTRETINEREA SI PLATA SOLDATILOR SI OFITERILOR SAR FOLOSI LA IRIGAREA SI DESIERTIFICAREA DESERTURILOR IN CEL MULT ZECE CINSPREZECE ANI CLIMA SAR REGLA SI NAR MAI FI URAGANE CATASTROFALE NAR MAI FI INCALZIRE SECETE SI GERURI NAPRAZNICE TOATE ASTE SE PRODUC DESTABILIZARI CLIMEI DIN CAUZA TAIERI PADURILOR SI DESERTIFICARILOR

    Raspunde
  3. E,,mana,,rusilor ! Dupa ce ne au dat inundatiile asta vara acuma ne vor da ger ,sa speram ca ne vor da si gaz..!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.