AVERTISMENT SUMBRU venit dinspre Germania: ATACUL de la Paris e DOAR ÎNCEPUTUL!

AVERTISMENT SUMBRU venit dinspre Germania: ATACUL de la Paris e DOAR ÎNCEPUTUL!

Un avertisment sumbru venit dinspre Germania a agitat, zilele acestea, spiritele la nivel internațional.

Ministrul german de Interne Thomas de Maiziere a declarat că atentatele teroriste din Paris ar putea face parte dintr-o serie de atacuri pe care Statul Islamic le plănuieşte în Europa.

„Din câte ştim până acum, ce s-a întâmplat la Paris a fost rezultatul unei serii coordonate de atacuri ale aşa-zisului Stat Islamic”, a spus Thomas de Maiziere, la o conferinţă de presă a Poliţiei, în oraşul Mainz din vestul Germaniei.

„Dacă se confirmă, acesta ar fi primul atac al Statului Islamic în Europa de Vest, însă, probabil nu şi ultimul”, a continuat ministrul german, adăugând că autorităţile franceze au avut vinerea trecută de-a face cu terorişti bine pregătiţi şi o planificare de lungă durată a atentatelor.

Avertismente în legătură cu noi atacuri ale jihadiștilor au mai apărut zilele acestea. Miercuri, FBI a avertizat Italia că ar putea fi următoarea ţintă a Statului Islamic.

Şi directorul CIA John Brennan a avertizat, la începutul acestei săptămâni, că atentatele din Paris nu au fost un „eveniment izolat” şi că extremiştii ar putea pune la cale operaţiuni similare în mai multe state europene.

Foto: faz.net

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.