AVERTISMENTUL care NE DĂ FIORI: România, ŢINTA LOVITURILOR AERIENE ale RUSIEI!

AVERTISMENTUL care NE DĂ FIORI: România, ŢINTA LOVITURILOR AERIENE ale RUSIEI!

România nu a scăpat de ameninţarea Rusiei, în cazul unui conflict militar. Şi nu o spune oricine, ci un fost şef de stat.

Astfel, fostul preşedinte Traian Basescu susţine că România putea şi poate fi oricând ţinta loviturilor aeriene ale Rusiei dacă se iveşte un conflict militar, potrivit Realitatea.net, care citează ziare.com.

Fostul şef de stat a afirmat, la un post TV, că „noi am acceptat să devenim parte a scutului antirachetă tocmai pentru a ne apăra de lovituri cu rachete”, informează ziare.com.

„România putea fi oricând ţinta loviturilor aeriene ale Rusiei, în situaţia unui conflict militar. Rafinăriile, centrala de la Cernavodă, poduri, toate erau ţinte în eventualitatea unui război. (…) România a fost mereu ţintă pentru Rusia. Apariţia scutului (de la Deveselu) a ridicat nivelul de risc pentru România, din contră, a diminuat nivelul de risc de lovituri”, a spus Băsescu.

  1. prostii . dezimformare si manipulare ale serviciilor ruse FSB …de prostit ..prostimea !!!… nu va fi atacata ROMANIA … ci …NATO !!!… va rog sa va instruiti ce inseamna NATO .. si sa-i cititi statutul referitor la statele membre …printre care cu drepturi depline si … ROMANIA !!!…si mai cititi odata exact ce spune traian basescu …dimpotriva prin scutul de la deveselu …riscul unui atac rus este minim !!!…
    ucces !!!…

    Raspunde
  2. Uite asa se manipuleaza prostimea.

    Raspunde
  3. ba autorilor idioti,toata zioa mincati cacat ca rusi ataca Romania.Daca Putin maninca bine bors si da o besina ca lumea va sufla toate creoanele din mina.mai schimbati si voi subiectu.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.