AVERTISMENTUL lui Raed Arafat: Ce spune despre RELAXAREA din 15 mai

AVERTISMENTUL lui Raed Arafat: Ce spune despre RELAXAREA din 15 mai

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, a avertizat sâmbătă la Realitatea PLUS că România nu a trecut hopul în epidemia de coronavirus iar lumea trebuie să înțeleagă acest lucru.

Întrebat dacă din 15 mai vor fi relaxate măsurile dispuse de autorități, secretarul de stat a subliniat că depinde de modul în care evoluează pandemia și de felul în care înțeleg cetățenii să respecte restricțiile.

„Răspunsul meu a fost clar. La acest moment sunt echipe care fac analize, ce se poate, ce nu se poate. Vedem că mulți sunt pe stradă, în trafic. Nu am trecut de hop. Totul depind de următoarele săptămâni, până în 15 mai. Lumea trebuie să înțeleagă că nu am trecut peste hop. Măsurile vor fi anunțate la timp, vor fi graduale, în nici un caz nu vom reveni la normal. O să spunem când vom avea rezultatele analizelor, nu pot să speculez. Se pot întâmpla multe”, a declarat Raed Arafat.

  1. A vorbit profetul Arahat. La Colectiv ai dat cu bata-n balta, dar a scapat. Acuma gresete pe banda rulanta cu directivele lui emanate din putul adanc al gandirii. Rezultatul un sistem sanitar derutat si in haos datorita schimbarilor dese ale schimbarilor de nu mai intelege nimeni cum este „Legal” si nu corect dpdv medical. Pana cand il mai promovati pe acest NIMENI medical?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.