Avertismentul Primăriei cu privire la „angajații” care cer bani

Avertismentul Primăriei cu privire la „angajații” care cer bani

Arădenii sunt avertizați de municipalitate să anunțe Poliția Locală dacă sunt abordați de indivizi care pretind a fi angajați ai firmei contractate pentru lucrări de asfaltare a străzilor din oraș.

Primăria Municipiului Arad le recomandă cetățenilor să acorde atenție sporită persoanelor care se dau drept angajați ai operatorului economic contractat de municipalitate pentru lucrări de asfaltare a străzilor  din oraș și cer anumite sume de bani în schimbul unei cantități de asfalt, rămas, spun aceștia, în urma lucrărilor executate  în zonele respective. 

„Menționăm că angajații operatorilor economici contractați de Primăria Arad nu trebuie să solicite sau să primească sume de bani de la cetățeni în schimbul executării diferitelor lucrări de investiții cu atât mai puțin a celor de modernizare a străzilor din municipiu. Vă rugăm ca în cazul în care sunteți abordați de acești indivizi să apelați de urgență numărul dispeceratului Direcției Generale Poliția Locală Arad, 0257-939 și să semnalați zona în care vă aflați”, precizează reprezentanții Primăriei Arad.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.