Avertizare MAE de ULTIMĂ ORĂ! Un TAIFUN de proporții cauzează curse aeriene ANULATE

Avertizare MAE de ULTIMĂ ORĂ! Un TAIFUN de proporții cauzează curse aeriene ANULATE

Ministerul de Externe avertizează românii care se află sau vor să călătorească în Coreea, că Taifunul Lingling va trece peste nord-estul Peninsulei Coreene începând cu ziua de 7 septembrie.

Taifunul va provoca daune din cauza ploilor abundente și a vântului care va atinge o viteză de până la 140 km/h, conform Mediafax.

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Coreea, că autoritățile sud-coreene au estimat că Taifunul Lingling va trece peste nord-estul Peninsulei Coreene începând cu ziua de 7 septembrie 2019 și va provoca daune serioase din cauza ploilor abundente și a intensificărilor de vânt, la rafale, care va atinge o viteză de până la 140 km/h. Se recomandă să se manifeste atenție sporită în zonele afectate, să fie respectate sfaturile autorităților locale și să se urmărească îndeaproape informațiile distribuite de autoritățile sud-coreene competente”, ni se arată într-un comunicat de presă a Ministerului Afacerilor Externe.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.