BALAMUCUL a ÎNCEPUT! Protagonişti, Mihai Fifor şi Geanina Pistru. Miza e Primăria Municipiului Arad

BALAMUCUL a ÎNCEPUT! Protagonişti, Mihai Fifor şi Geanina Pistru. Miza e Primăria Municipiului Arad

Deşi ne aflăm doar la începutul lui 2019 iar alegerile locale sunt abia anul viitor, adversarii politici au început deja să se înfrunte.

Azi, protagonişti au fost Mihai Fifor, senator al PSD şi candidat desemnat de social-democraţi la funcţia de primar al Aradului, şi Geanina Pistru, fost viceprimar, principal susţinător al lui Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi posibil candidat al PNL la aceeaşi râvnită funcţie de edil şef al municipiului.

Totul a pornit de la o postare a lui Mihai Fifor pe Facebook, care la rândul ei a fost determinată de o… parcare arogantă a Geaninei Pistru. Arogantă nu atât că nu a ţinut cont de lege (ce e aia lege în Arad şi cine o face/aplică, nu?), ci pentru că a comis-o la doi paşi de sediul PSD Arad, astfel încât a putut fi fotografiată şi distribuită din toate poziţiile…

„Când te cheamă Geani, eşti pupila lui Falcă şi te doare în bocanci de lege…”, a scris Mihai Fifor pe reţeaua de socializare.

Iar replica nu s-a lăsat mult aşteptată!

„Fifor, soldățelul de plumb al lui Dragnea are grija maşinii mele, unde e parcată, ce fac cu ea…
În loc să îşi vadă de votul bugetului de stat pe 2019 care are loc azi în Parlament, Fifor îşi pune oamenii să îmi pozeze maşina.
În loc să fie preocupat ca proiectele şi investițiile Aradului să primească aviz favorabil, Fifor îşi ocupă timpul făcând spionaj ieftin.
Cu asta se ocupă senatorii PSD în Arad!
PS: Domnule Fifor, eu mi-am plătit amenda, dumneavoastră când veți plăti pentru votul dat împotriva tuturor proiectelor de dezvoltare ale Aradului?!”, a postat, la rândul ei, Geanina Pistru pe Facebook.

Acestea fiind spuse, ne întrebăm, oarecum retoric: Ce va urma?!?

  1. doamna parcheaza ca si dl Falca peste tot ca doar e orasul lor. rusinica

    Raspunde
  2. PSD incearca sa teleormanizeze si sa introduca obiceiurile oltenesti peste tot . EI se cred stapanii ROMANIEIDIN pacate incepe sa apara sfarsitul, multe companii incep sa plece din tara.

    Raspunde
    • asta cu plecatul companiilor e manipulare. in rest stilul oltenesc a fost introdus de mult in ARad de olteanul Gogu Gigi Falcao de la Didesti din Oltenia.

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.