Bani de la CNI pentru noul stadion municipal „Francisc Neuman“

Bani de la CNI pentru noul stadion municipal „Francisc Neuman“

Viceprimarul Municipiului Arad Călin Bibart s-a întâlnit astăzi cu Adrian Cefalan, director în cadrul Companiei Naționale de Investiții, care a venit în Arad pentru discuții privind alocarea de fonduri de la CNI pentru mai multe obiective de investiții din municipiu și județ.

Unul din obiectivele importante pentru care administrația locală a solicitat fonduri este Stadionul Municipal „Francisc Neuman” din Arad, care va beneficia de co-finanțare de aproximativ 2,5 milioane euro din partea Companiei Naționale de Investiții. Cei doi oficiali au vizitat șantierul stadionului precum și șantierul noului bazin de polo din cartierul Subcetate, investiție realizată tot cu co-finanțare CNI. Din analiza stadiului lucrărilor executate până în prezent s-a apreciat că investițiiile se desfășoară în condiții bune, lucrările fiind în grafic.

În cadrul întâlnirii cu responsabilul CNI, Călin Bibarț a ținut să aducă în discuție și solicitările locuitorilor din orașul Lipova, care sunt susținute de către reprezentanții PNL.

Astfel, parlamentarii PNL arădeni vor susține alocarea în bugetul CNI de fonduri pentru finanțarea Complexului Sportiv și a spitalului din Lipova.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.