Bani pierduţi, RECUPERAŢI cu ajutorul jandarmilor

Bani pierduţi, RECUPERAŢI cu ajutorul jandarmilor

Jandarmii arădeni au intervenit prompt şi l-au ajutat pe un bărbat din comuna Vladimirescu să-şi recupereze banii pe care i-a pierdut pe o stradă din Arad.

Potrivit mr. Emiliei Fînaţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, luni, în jurul orei 14, la dispecerat a fost solicitată intervenţia unui echipaj de jandarmerie Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112.

„Apelul a fost efectuat de un bărbat care a reclamat faptul că, aflându-se pe Calea Iuliu Maniu din municipiul Arad, a pierdut o sumă de bani în timp ce cobora din autoturismul său. Bărbatul a observat absenţa banilor doar în momentul în care a intenţionat să plătească combustibilul cu care şi-a alimentat autoturismul. Bărbatul a încercat să reconstituie cele întâmplate şi a sunat prin apelul de urgenţă atunci când şi-a dat seama că, în locul în care a parcat autoturismul, se afla şi o femeie. Jandarmii au identificat, în scurt timp, persoanele implicate. Femeia a precizat faptul că a găsit banii pe stradă şi că intenţiona să îi restituie”, se precizează într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

Datorită intervenţiei prompte a jandarmilor arădeni, bărbatul a reintrat în posesia banilor pierduţi, respectiv a sumei de 400 lei. „El a transmis mulţumiri jandarmilor pentru demersurile făcute şi pentru faptul că l-au ajutat să reintre în posesia banilor pe care i-a crezut pierduţi”, a mai declarat mr. Emilia Fînaţă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.