Bărbat ARESTAT la Vama Nădlac! Ce cantitate de DROGURI a introdus în țară

Bărbat ARESTAT la Vama Nădlac! Ce cantitate de DROGURI a introdus în țară

Un bărbat a fost reținut de polițiști și, ulterior, arestat de magistrații arădeni pentru că a încercat să întroducă cannabis în țară.

„Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – S.T. Arad, au prins în flagrant delict, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, un bărbat bănuit de trafic de droguri de risc”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Potrivit comunicatului, „în noaptea de 14 spre 15 iunie 2020, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au prins în flagrant delict, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, un bărbat, din Arad, de 39 de ani, pasager într-un autocar, în bagajul căruia au descoperit două pungi vidate cu aproximativ 1,2 kg. de cannabis. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar magistrații Tribunalului Arad au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic intern și internațional de risc”.

De remarcat că în acest caz polițiștii de la IPJ Arad au beneficiat de sprijinul polițiștilor de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.