Bărbat băgat în spital după ce un soț ȘI-A PRINS SOȚIA cu AMANTUL (VIDEO)

Bărbat băgat în spital după ce un soț ȘI-A PRINS SOȚIA cu AMANTUL (VIDEO)

Un bărbat a ajuns în spital, în urma unei altercații pe fond amoros care a avut loc vineri seara în Arad.

În jurul orei 20, Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad a fost sesizat, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, că în zona Boul Roșu este în desfășurare un scandal între mai multe persoane.

„Echipajul de jandarmerie aflat în serviciu a plecat de urgență la adresa indicată și împreună cu un echipaj de poliție locală au intervenit în aplanarea conflictului între doi bărbați și o femeie. Având în vedere faptul că unul  dintre bărbați necesita de urgență îngrijiri medicale de specialitate, jandarmii au solicitat un echipaj de ambulanță”, a declarat Dan Monoranu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei.

Victima a fost internată la Spitalul Județean Arad.

În urma verificărilor preliminare efectuate s-a constatat faptul că femeia împreună cu un bărbat intenționau să urce într-un taximetru, moment în care au fost observați de soțul femeii. „Acesta din urmă a deschis ușa autoturismului și a început să-l lovească pe celălalt bărbat cu pumnii și picioarele, provocându-i mai multe răni. Celălalt bărbat a răspuns atacului iar la un moment dat a spart cu piciorul parbrizul autoturismului”, mai arată jandarmii.

Pe numele celor doi bărbați jandarmii au fost întocmite acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunilor de „loviri și alte violențe’’ și „distrugere’’ și urmează ca polițiștii să efectueze cercetări în acest caz.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.