Un bărbat din Arad și-a bătut soția și a dat foc locuinței

Un bărbat din Arad și-a bătut soția și a dat foc locuinței

Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost reținut după ce și-a agresat soția și a dat foc locuinței.

Polițiștii Secției 2 Rurală Arad cercetează un bărbat de 39 de ani din comuna Iratoșu care, în după-amiaza zilei de 20 martie, ar fi agresat-o pe soția sa, lovind-o cu pumnul la nivelul capului și  trăgând-o de păr, ulterior folosindu-se de benzină ar fi incendiat o încăpere din locuința comună.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, totodată acesta fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și distrugere.

Ordine de protecție provizorii și dosare penale pentru violență domestic

Alte trei cazuri de violență domestică au mai fost înregistrate recent. La data de 17 martie, polițiștii municipiului Arad au fost sesizați de către o arădeancă de 53 de ani, despre faptul că soțul acesteia de 53 de ani ar fi amenințat-o cu acte de violență la locul de muncă creându-i o stare de temere.

Polițiștii Orașului Sântana cercetează un bărbat de 43 de ani, din aceeași localitate, care în seara zilei de 19 martie și-ar fi lovit soția cu pumnii.

În ziua de 20 martie, polițiștii Biroului de Ordine Publică au fost sesizați, prin apel 112, de o femeie despre faptul că soțul ei de 49 de ani, din municipiul Arad, ar fi amenințat-o cu moartea.

Pe numele bărbaților în cauză au fost emise ordine de protecție provizorii fiind întocmite și dosare penale pentru comiterea infracțiuni de violență în familie.

Cercetat pentru distrugere

Polițiștii Secției 1 Vlaicu cercetează un arădean de 29 de ani care, la data de 19 martie, ar fi aruncat cu bolovani spre un magazin situat pe Calea Aurel Vlaicu distrugând două geamuri.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.