UPDATE/ Bărbat găsit mort într-o mașină parcată în municipiul Arad

UPDATE/ Bărbat găsit mort într-o mașină parcată în municipiul Arad

Un bărbat de 43 de ani a fost găsit în stare de inconștiență într-o mașină parcată în municipiul Arad.

Serviciul de Ambulanță Județean Arad a fost sesizat, joi dimineața, printr-un apel la 112 că o persoană în stare de inconștiență se află într-o mașină parcată pe Splaiul General Gheorghe Magheru din municipiul Arad.

La fața locului s-a deplasat un echipaj cu medic. Cadrele medicale au încercat să îl resusciteze pe bărbat, în zadar însă în cele din urmă fiind declarat decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, pentru a se stabili cauza decesului.

UPDATE/ „La data de 13 iulie, în jurul orei 8, polițiștii Secției 2 Micălaca au fost sesizați despre un bărbat, posibil decedat, într-un autoturism, pe Splaiul Gheorghe Magheru. În urma efectuării cercetării la fața locului, bărbatul a fost identificat în persoana unui arădean de 43 de ani, care a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei și luării măsurilor de urmare. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale.”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Foto: Arhivă, caracter ilustrativ

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.