Bărbat ÎMPUȘCAT de un polițist în județul Arad

Bărbat ÎMPUȘCAT de un polițist în județul Arad

Un bărbat din Sebiș a fost împușcat de un polițist în această dimineață, în urma unui scandal.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Arad, bărbatul ar fi fost violent cu polițistul, căruia ar fi încercat să-i ia arma.

Totul a pornit de la un scandal în familie, derulat pe fondul consumului de alcool.

„În dimineața de 13 iunie a.c., în jurul orei 5.30, polițiștii din Sebiș au fost solicitați să intervină la aplanarea unui scandal în familie, în Sebiș. La sosirea polițiștilor, bărbatul nu mai era la fața locului, fiind demarate procedurile pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Bărbatul de 38 de ani, din Sebiș, a revenit la locul faptei, pe fondul consumului de alcool manifestându-se violent față de unul din polițiști. Întrucât bărbatul continua să se manifeste violent, încercând să ia pistolul unuia dintre polițiști, pentru imobilizarea acestuia s-a impus folosirea spray-ului din dotare. Prima măsură a fost fără efect, iar polițistul a folosit pistolul din dotare, după efectuarea unui foc de armă în plan vertical, fiind tras un foc în direcția bărbatului recalcitrant, acesta fiind rănit în zona picioarelor. Bărbatul a fost ulterior încătușat și preluat de un echipaj al ambulanței, fiind transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cercetările continuă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț”, transmite IPJ Arad într-un comunicat de presă.

  1. O femeie frumoasa nu merita un astfel de tratament … Și pentru ca ii plac bărbații in uniformă am sa o Invit la masa la Moara cu Noroc pentru mai multă șansa in viitoarea relatie .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.