Bărbat mort, ABANDONAT DE FAMILIE la capela cimitirului ca să fie îngropat de autorităţi. Ce aveau să afle acestea după înhumare ÎNTRECE ORICE IMAGINAȚIE!

Bărbat mort, ABANDONAT DE FAMILIE la capela cimitirului ca să fie îngropat de autorităţi. Ce aveau să afle acestea după înhumare ÎNTRECE ORICE IMAGINAȚIE!

Lipsa banilor necesari slujbei de înmormântare a determinat o familie din România să-și abandoneze ruda moartă în capela cimitirului ca să fie îngropată de autorități. Incidentul a avut loc joi în Ploiești, dar a fost făcut public abia luni de către reprezentanţii SC Servicii de Gospodărire Urbană (SGU) din localitate.

Reprezentanții firmei care aparţine de Consiliul Local şi care administrează cimitirele din oraşul Ploiești au rămas șocați, când familia unui bărbat de 55 de ani a venit la ei și le-a spus că vor lăsa mortul să-l îngroape autoritățile, motivând că ei sunt săraci și nu au bani de înmormântare.

Înainte de a pleca şi de a lăsa mortul la capelă, rudele le-au dat angajaţilor de la cimitir toate documentele care atestă că decesul nu ridică suspiciuni. Corpul bărbatului decedat fusese pus într-un sicriu, pe care – cel mai probabil – familia sa îl căpătase de la cineva care îi cunoștea situația materială precară.

Puşi în faţa unei situaţii fără precedent, angajaţii SC SGU Ploieşti au strâns bani, iar a doua zi l-au înmormântat pe bărbat.

În urma verificărilor făcute de autorităţile locale în baza de date a Primăriei, acestea au constatat că familia bărbatului decedat nu se află în evidenţa Administraţiei Serviciilor Sociale Comunitare, care se ocupă de persoanele defavorizate, şi, în aceste condiţii, nu ar fi beneficiat de subvenţiile acordate acestei categorii de persoane.

  1. Pai cum sa fie în listele autorităților dacă îți trebuie o roaba de acte sa demonstrezi cat ești de amarat. Și alea trase la serox care costa și ala o căruță de bani. Vai de noi. Nici sa murim nu ne permitem.

    Raspunde
  2. Stiri d3 CACAT …
    INPUSCATI-VA !!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.