Bărbat OMORÂT de mașină, pe drumul Arad – Oradea! Polițiștii îl caută pe autorul accidentului (UPDATE: Ce mașină a fost IMPLICATĂ)

Bărbat OMORÂT de mașină, pe drumul Arad – Oradea! Polițiștii îl caută pe autorul accidentului (UPDATE: Ce mașină a fost IMPLICATĂ)

Polițiștii încearcă să dea de urma unui șofer care, în cursul nopții trecute, a accidentat mortal un biciclist, pe drumul Arad – Oradea.

Evenimentul a avut loc în jurul ori 2,15, când un „autor necunoscut a condus un autoturism ale cărui marcă, culoare sau număr de înmatriculare nu se cunosc, pe DN 79, în afara localității Zimand Cuz, din direcția Oradea spre Arad, și ajungând la km 8+440 m, a surprins și a accidentat mortal o persoană neidentificată, de sex masculin, de aproximativ 30 ani, care în calitate de biciclist circula în aceeași direcție”.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Arad, biciclistul nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizant fluorescente iar bicicleta nu era echipată regulamentar.

„În continuare se fac cercetări si verificări pentru identificarea conducătorului auto și a biciclistului pentru luarea măsurilor legale”, se mai arată în informarea dată publicității de IPJ Arad.

UPDATE: În urma cercetărilor a fost identificată marca și tipul de autovehicul care a fost implicat în accident, informează IPJ. Este vorba despre un Volkswagen de culoare gri, gri-vernil, an de favricație (1996 – 2000).

Foto 1: Arhiva (rol ilustrativ)

Foto: IPJ Arad

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.